Liveleak Forums  

Go Back   Liveleak Forums > Information and Support. > Rules,FAQ's and Site Support. > LL Main Site Support

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-14-2012, 10:33 AM   #1
MrScabs
LiveLeaker
 
MrScabs's Avatar
 

Join Date: Jan 2012
Posts: 51
MrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeaker
Points: 52,512, Level: 32
Points: 52,512, Level: 32 Points: 52,512, Level: 32 Points: 52,512, Level: 32
Activity: 1%
Activity: 1% Activity: 1% Activity: 1%
Default Few problems with new upload

Hi just finished upping this

http://www.liveleak.com/view?i=b4d_1355478002

It took about 8 attempts before it took 100% of the file,

heres some info on that upload,

---------------------------------------------
General
Complete name : C:\Users\idiot\Desktop\mars-show_xvid_Trimmed.avi
Format : AVI
Format/Info : Audio Video Interleave
File size : 85.9 MiB
Duration : 23mn 33s
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 510 Kbps
Writing library : The File had been created by Solveig Multimedia AVI Writer

Video
ID : 0
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Simple@L3
Format settings, BVOP : No
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : No warppoints
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Codec ID : XVID
Codec ID/Hint : XviD
Duration : 6mn 9s
Bit rate : 1 818 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 720 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 20.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Compression mode : Lossy
Bits/(Pixel*Frame) : 0.099
Stream size : 80.0 MiB (93%)
Writing library : XviD 63

Audio
ID : 1
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 3
Mode : Joint stereo
Mode extension : MS Stereo
Codec ID : 55
Codec ID/Hint : MP3
Duration : 23mn 33s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 32.0 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 44.1 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 5.39 MiB (6%)
Alignment : Aligned on interleaves
Interleave, duration : 26 ms (0.52 video frame)

--------------------------------------------------

It started then at what seemed random %ages it stopped, waited then tried again only to fail at another random point. I tried saving the file in various formats to no avail.

Another thing thats happened is the sound, on the uploaded file its sharp and clear, the system seems to have messed with this, theres increase in bass and less quality.

Heres the downloaded files output after processing.

---------------------------------------------------

General
Complete name : C:\Users\idiot\Desktop\LiveLeak-dot-com-68f8ffd9eb03-mars-show_xvid_trimmed.avi.h26.mp4
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media
Codec ID : isom
File size : 38.5 MiB
Duration : 6mn 9s
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 874 Kbps
Writing application : Lavf54.3.100

Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 6 frames
Format settings, GOP : M=6, N=25
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 6mn 9s
Bit rate : 839 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 720 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 20.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.046
Stream size : 36.9 MiB (96%)
Writing library : x264 core 123
Encoding settings : cabac=1 / ref=6 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x111 / me=umh / subme=7 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=4 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=16 / b_pyramid=2 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=1 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=25 / keyint_min=13 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=25 / rc=crf / mbtree=1 / crf=30.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / vbv_maxrate=1500 / vbv_bufsize=1500 / crf_max=0.0 / nal_hrd=none / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00

Audio
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Duration : 6mn 8s
Duration_LastFrame : -15ms
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 31.9 Kbps
Maximum bit rate : 1 500 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 22.05 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 1.40 MiB (4%)

------------------------------------------------

This is not a complaint, just with the Janitor in fixing the upload and that it would be useful to them. Also I wanted to find out why,
I seem to have cured my desitre for higher quality by setting the video output to 1280 x 780 with video bit rate set to 2000, FPS I noticed was set by the site to 20 f.p.s so I set it to this.
You can see the sound has been changed to, Sampling rate : 22.05 KHz - I'm no expert but isn't this low for HD quality?
Is that why the sound sounds washed out and dull, no shine
MrScabs is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2012, 03:41 PM   #2
UKGEZR
LiveLeaker
 

Join Date: Aug 2011
Posts: 1
UKGEZR On the road to addiction
Default Upload Problems

Same problem here.

I can't get the file to upload. Shows 1% then just sits there. It's a 20MB, simple flv file.

Using Firefox 17.0.1 on Windows 7 x64 Pro.
UKGEZR is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2012, 08:38 PM   #3
MrScabs
LiveLeaker
 
MrScabs's Avatar
 

Join Date: Jan 2012
Posts: 51
MrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeakerMrScabs is a REALLY well liked LiveLeaker
Points: 52,512, Level: 32
Points: 52,512, Level: 32 Points: 52,512, Level: 32 Points: 52,512, Level: 32
Activity: 1%
Activity: 1% Activity: 1% Activity: 1%
Default

The only way I succeeded is to keep trying.

Also I did try to re-save the file using SolveigMM AVI Trimmer purposely because it re-writes the file from scratch - just in case the file was corrupt.

I have seen this before, the upload sees one problem and rejects the job, maybe number of retries needs increasing, shot in the dark.

when it does get through they watermark it and convert to save space, but the sound is set to small, it's wrecking any music and "sounds like an 8 track" as one of my commenters said.

It sort of negates all the effort you put into the whole job.

Hope they get it sorted soon, I think its the Sampling rate : 22.05 KHz, I think that's the cause. Just gotta wait till one of the folks come back to us.

Last edited by MrScabs; 12-15-2012 at 09:05 PM.
MrScabs is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2012, 06:38 AM   #4
Freejay
There is no Palestine!
 
Freejay's Avatar
 

Join Date: May 2008
Location: IL
Posts: 7,632
Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!
Points: 20,823,523, Level: 100
Points: 20,823,523, Level: 100 Points: 20,823,523, Level: 100 Points: 20,823,523, Level: 100
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default

Having the same problems here.

Tried several attempts to upload a 128 mb AVI vid.

Last attempt it got to 54% after 25 minutes, then quickly went to 100% in a few seconds.....even though it shows 100%, when trying to submit , the system shows no file was detected!!!

Took about 2 days and 10 attempts last time i uploaded on the old system.
This is getting very frustrating.
Freejay is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2012, 07:35 AM   #5
LL_Hayden
No Sin Bin can hold ME!
 
LL_Hayden's Avatar
 

Join Date: Jan 2007
Location: GB Manchester
Posts: 9,479
Blog Entries: 5
LL_Hayden is a forum GOD!!LL_Hayden is a forum GOD!!LL_Hayden is a forum GOD!!LL_Hayden is a forum GOD!!LL_Hayden is a forum GOD!!LL_Hayden is a forum GOD!!LL_Hayden is a forum GOD!!LL_Hayden is a forum GOD!!LL_Hayden is a forum GOD!!LL_Hayden is a forum GOD!!LL_Hayden is a forum GOD!!
Default

Sorry guys, we're trying to get this sorted. The toughest thing is that it doesn't affect everyone but there's no common thread right now. We'll have it fixed a.s.a.p
__________________
Tipping cows in fields Elysian and swimming in the Super-Sargasso sea
LL_Hayden is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2012, 10:04 AM   #6
Freejay
There is no Palestine!
 
Freejay's Avatar
 

Join Date: May 2008
Location: IL
Posts: 7,632
Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!
Points: 20,823,523, Level: 100
Points: 20,823,523, Level: 100 Points: 20,823,523, Level: 100 Points: 20,823,523, Level: 100
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default

Cheers Hayden
Will try uploading later on.
Freejay is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2012, 02:47 PM   #7
moefugger
Cygnus-X1
 
moefugger's Avatar
 

Join Date: May 2007
Location: US Jacksonville
Posts: 4,914
moefugger is a forum GOD!!moefugger is a forum GOD!!moefugger is a forum GOD!!moefugger is a forum GOD!!moefugger is a forum GOD!!moefugger is a forum GOD!!moefugger is a forum GOD!!moefugger is a forum GOD!!moefugger is a forum GOD!!moefugger is a forum GOD!!moefugger is a forum GOD!!
Points: 295,354,851, Level: 100
Points: 295,354,851, Level: 100 Points: 295,354,851, Level: 100 Points: 295,354,851, Level: 100
Activity: 23%
Activity: 23% Activity: 23% Activity: 23%
Default

Try this.
Reboot the puter then immediately log in and try the upload.
Don't do anything else first.
Worth a try.
__________________
Wenn ist das Nunstruck git und Slotermeyer? Ja!...
Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput.
moefugger is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2012, 02:48 PM   #8
Freejay
There is no Palestine!
 
Freejay's Avatar
 

Join Date: May 2008
Location: IL
Posts: 7,632
Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!Freejay is a forum GOD!!
Points: 20,823,523, Level: 100
Points: 20,823,523, Level: 100 Points: 20,823,523, Level: 100 Points: 20,823,523, Level: 100
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Default

Quote:
Originally Posted by moefugger View Post
Try this.
Reboot the puter then immediately log in and try the upload.
Don't do anything else first.
Worth a try.
Its working now
Got my upload done, but took an hour to do 128 mb.
Freejay is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2013, 12:35 PM   #9
Pined
Liveleaker
 

Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Pined On the road to addiction
Default Can not upload

Im having problems uploading a video. When I click start upload, it just jumps to 100 % and then it says its processing a file. My file is 22MB so it can not go to 100% uploaded in one second.

Any clues ? I tried several times, but its always the same..
Pined is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:57 AM.